Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Merre van?

Ha a rendelésed aktuális állapota érdekel, akkor azt a felhasználói fiókodban, a Korábbi rendelések menüben találod. Itt, a Megnéz gombra kattintva találod a részleteket, ahol a csomagod webshopon belüli állapotváltozásait látod. Ha lejjebb görgetve, az állapot történetben találsz Futárnál eseményt, akkor a rendelésed már ténylegesen odaadtuk a kiszállítást végző csomagküldő szolgálatnak. Ezt soha nem jelöljük be előre. Emellett az állapot mellett az 'MPL egyszerű levél' szállítási mód kivételével mindig találnod kell egy követési számot, amely állapotát rendelésed szállítási módjának megfelelő webhelyen ellenőrizheted. FoxPost, MPL

Ha nem regisztráltál nálunk fiókot (öreg hiba), akkor az emailjeid között kell megtalálnod az értesítőnket arról, hogy a csomagodat átadtuk a futárnak. Ennek tárgya: Filamentek.hu – a(z) (rendelésed száma). számú rendelésedet máris átadtuk a futárnak!

Ha ezek után még maradt benned kérdés, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az info@filamentek.hu-n. Ha előrendelésre vársz, arról is tudunk tájékoztatni, valószínűleg centire pontosan. :)

Keresés